| |

Deva Art Materials

Category: Hobby
Brands: Amsterdam, Rembrandt, Winsor & Newton, Caran d'Ache

Al meer dan 60 jaar is Deva Art Materials het adres voor alle materialen die met kunst te maken hebben. Het uitgebreide assortiment kunstenaarsbenodigdheden biedt iedere professionele kunstenaar of gevorderde amateur alle keus.

Deva art materials is een speciaalzaak voor de kunstenaar, gevorderde amateur of zij die de eerste schreden willen nemen op teken- en/ of schildergebied. De winkel heeft een uitgebreid assortiment teken- en schildersmaterialen, gedegen vakkennis en een persoonlijke benadering. Tevens verkopen wij talloze kunstenaarsbenodigdheden onder ons eigen Deva label. Alle materialen met dit label staan voor kwaliteit en een schappelijke prijs. U zult dit merk dan ook regelmatig zien in onze (web)winkel.

Royal Talens Amsterdam

Amsterdam is het kapitaal van kleur. Amsterdam biedt meer dan 150 acrylkleuren aan. Amsterdam gelooft dat iedereen iets creatief in zich heeft. Amsterdam gelooft in de kunstenaar; de kunstenaar die zijn ogen openstelt en de moed heeft om ervoor te gaan. Een die dromen werkelijkheid maakt. Gebruik een idee, een visie. Kijk rond u. Verras en verbaas me. Durf om in kleur te dromen.