| |

Latour Breda

Welkom op de pagina van Latour Kaas- en Wijnkoperij. Wij zijn sinds 2002 gevestigd op de hoek van de St. Annastraat en de Veemarktstraat in Breda. Naast een delicatessenwinkel zijn wij ook een lunchcafé waar u in mediterrane sfeer kunt genieten van een gezellige lunch of een heerlijk glas wijn. Wij van Latour streven ernaar om de lunch naar een hoger niveau te brengen, door altijd te kiezen voor mooie kwaliteitsproducten. Ieder broodje en gerecht wordt vers voor u bereid en dat is te proeven. In onze 15e eeuwse wijnkelder houden wij wijnproeverijen met een culinair tintje. Om een beeld te krijgen van wat Latour allemaal te bieden heeft, nodigen wij u uit eens rond te kijken op deze website. Wij verwelkomen u graag in onze gezellige winkel, in ons lunchcafé en op ons terras.

Bourgondische Lunch

In onze middeleeuwse wijnkelder kunt u genieten van een echte Bourgondische lunch. Deze unieke manier van lunchen zorgt direct voor de gezelligheid en ontspannen sfeer waar Latour om bekend staat.

De lunch zelf bestaat uit verse, hele broden en pistolets welke u zelf snijdt en rijkelijk kunt beleggen met Belgische beenham, Pain d’Ardenne (salami uit de Ardennen), Abdijkaas, gekookte eieren, gebakken bacon, Roompaté, Hollandse kaas, walnoten, druiven, vers geperste jus d’orange en verse melk.